Üdvözlöm Cégünk honlapján!
Wrana Jánosné vagyok, de ügyfeleim csak Erzsikének szólítanak.

Több, mint 30 éve dolgozom szabóként Budapest belvárosában. Kollégáimmal együtt arra törekszünk, hogy minden nálunk készült öltözék egyéni igények szerint, , a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően, egyedi méretek alapján, 2-3 ruhapróbát követően elkészüljön.
Magas szakmai ismeretekkel rendelkező kollégáimmal való együttműködésnek köszönhetően elmondhatom, hogy minden megrendelő elégedetten távozik a szalonból.


Mértékutáni szabóságomban vállaljuk hölgyek részére:
blúzok, szoknyák, nadrágok, francia és angol kosztümök, kabátok, koktélruhák, estélyi és esküvői ruhák készítését, valamint régi és új ruhadarabok méretre igazítását, átalakítását.


Bármilyen egyedi elképzelést is 'életre keltünk', hiszen szabóságunkban nem csupán az egyéni megrendelők számára készítünk ruhákat.
Évek óta szorosan együttműködöm Szakács Györgyi, Kossuth-díjas jelmeztervezővel, így színházak és nemzetközileg elismert filmes produkciók számára folyamatosan szebbnél szebb , és nem egyszer rendkívül bonyolult technikát igénylő, korabeli jelmezek készültek és készülnek a műhelyemben. Tekintse meg referenciáinkat!


Új üzletünk 2008. öszétől a Bokréta utcában:

Bejárat a Bokréta utca felől Ügyfélváró és próbafülke Szabászat, háttérben a műhely bejárat Belső VIP próbaszoba

Párizsi utcai műhelyünk, 2008 öszéig:

Ügyfélváró és vállaló Ügyfélváró és próbaszoba bejárat Próbaszoba panoráma tükrökkel